Miras Devri, gelecekte hesabınızı yönetemez hale gelirseniz, güvendiğiniz bir kişinin Photomyne hesabınızı devralmasını seçmenizi sağlar.
Miras Devri sürecinin nasıl çalıştığını anlamak için aşağıyı okuyun.
Bilmeniz Önemli
Hesabınız tamamen özel ve size ait kalır. Bugün kimse erişim sağlamaz. Mülkiyet yalnızca doğrulanmış bir talep sonrasında devredilir ve aynı anda yalnızca bir kişi mülkiyeti devralabilir.
Nasıl Çalışır
- Uygulamadaki Profilinize gidin.
- Miras Devri bölümünü bulun ve kurulum talimatlarını izleyin.
- Seçtiğiniz kişinin bilgilerini güvenli bir şekilde saklarız.
- Gelecekte sizinle iletişime geçerlerse, kimliklerini ve ilişkilerini doğrularız.
- Onaylandıktan sonra hesap mülkiyeti manuel ve güvenli bir şekilde devredilir.
Sonrasında Ne Olur
Seçtiğiniz kişi sizinle iletişime geçerse, kimliklerini ve ilişkilerini doğrularız. Onaylandıktan sonra hesap manuel ve güvenli bir şekilde onlara devredilir.
Ücret
Gelecekte herhangi bir zamanda mülkiyet devretme yeteneğini kapsayan tek seferlik bir kurulum ücreti vardır.
Yardımcı İpucu
Güvendiğiniz kişiyi Miras Devri bölümünde istediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz (uygulama sürümünüze bağlı olarak).
Bu özellik, anılarınızın sizin seçtiğiniz şekilde aktarılmasını sağlamaya yardımcı olur.