Overførsel af arv giver dig mulighed for at vælge en person, du stoler på, til at overtage din Photomyne-konto i fremtiden, hvis du ikke længere er i stand til at administrere den.
Læs nedenfor for at forstå, hvordan processen for overførsel af arv fungerer.
Vigtigt at vide
Din konto forbliver fuldstændig privat og din. Ingen får adgang i dag. Ejerskab overføres kun efter en verificeret anmodning, og kun én person kan overtage ejerskabet ad gangen.
Sådan fungerer det
- Gå til din Profil i appen.
- Find sektionen Overførsel af arv og følg opsætningsvejledningen.
- Vi gemmer sikkert din valgte kontakts detaljer.
- Hvis de henvender sig i fremtiden, verificerer vi deres identitet og forhold.
- Når det er godkendt, overføres ejerskabet af kontoen manuelt og sikkert.
Hvad sker der senere
Hvis din valgte kontakt henvender sig, vil vi verificere deres identitet og forhold. Når det er godkendt, overføres kontoen manuelt og sikkert til dem.
Pris
Der er et engangsgebyr for opsætning, som dækker muligheden for at overføre ejerskab når som helst i fremtiden.
Nyttigt tip
Du kan opdatere din betroede kontakt når som helst i sektionen Overførsel af arv (afhængigt af din app-version).
Denne funktion hjælper med at sikre, at dine minder videregives på den måde, du vælger.