חברי Photomyne בתשלום יכולים לגשת לתמונות שלהם במכשירים ניידים נתמכים אחרים, וכן באינטרנט דרך אתר Photomyne במחשב.
זה יכול להיות מועיל אם אתם:
- איבדתם את הטלפון שלכם
- קיבלתם מכשיר חדש
- רוצים להציג או לערוך תמונות על מסך גדול יותר
- צריכים לשחזר את התמונות שלכם
כניסה לחשבון במכשיר נייד אחר
לפני שמתחילים
כדי לגשת לתמונות שלכם במכשיר נייד אחר, עליכם:
- שתהיה לכם חברות בתשלום פעילה
- להירשם עם כתובת האימייל שלכם
כיצד להתחבר
- התקינו את אפליקציית Photomyne מחנות האפליקציות או מ-Google Play במכשיר שברצונכם להשתמש בו.
- פתחו את האפליקציה.
-
במסך הראשי, בחרו:
- המשך עם Apple
- המשך עם Google
אם נרשמתם אחרת:
- אם נרשמתם עם אימייל שונה מחשבון ה-Apple/Google שלכם, או השתמשתם במספר הטלפון שלכם, לחצו על כניסה לחשבון ופעלו לפי ההוראות.
-
אם האפליקציה כבר מותקנת ופספסתם את אפשרות הכניסה במסך הפתיחה:
- עברו למסך הראשי של האפליקציה
- לחצו על תפריט 3 הפסים (פינה שמאלית עליונה)
- לחצו על כניסה לחשבון
לאחר הכניסה, התמונות שלכם ישוחזרו אוטומטית למכשיר זה.
כניסה לחשבון במחשב
כיצד לגשת לחשבון שלכם באינטרנט
- עברו אל אתר Photomyne
- לחצו על כניסה לחשבון.
- בחרו את האפליקציה שאליה ברצונכם להיכנס (משדה האפליקציה).
- הכניסו את כתובת האימייל שלכם.
- בדקו את האימייל שלכם לקבלת קוד כניסה.
- הכניסו את הקוד כדי לגשת לחשבון שלכם.
אם במקור נרשמתם עם Apple, Google, או מספר הטלפון שלכם, אפשרויות כניסה אלו מופיעות בתחתית מסך הכניסה.
מה ניתן לעשות באתר
לאחר הכניסה, תוכלו:
- להציג את כל התמונות שלכם
- להוסיף אלבומים
- להוסיף תמונות
- לשמור ולשתף תמונות
חלק מתכונות האפליקציה זמינות גם באינטרנט.
הנחיות סנכרון חשובות
סנכרון בין מכשירים
- כל השינויים שבוצעו באינטרנט יסונכרנו עם האפליקציה במכשיר הנייד שלכם.
- כדי למנוע בעיות סנכרון, השאירו את האפליקציה סגורה במכשיר הנייד שלכם לפני הכניסה לאתר.
- הימנעו משימוש באפליקציה ביותר ממכשיר אחד בו-זמנית.
- השתמשו באפליקציה במכשיר אחד, שמרו את השינויים שלכם, ורק אז היכנסו למכשיר אחר.
מעקב אחר הנחיות אלו עוזר להבטיח שהחשבון שלכם יישאר מסונכרן ומעודכן במלואו.