Back to FAQs
עברית

למה זה קורה?

תמונות עשויות לא להופיע במכשירים אחרים עד שהסנכרון יסתיים לחלוטין, במיוחד לאחר העלאות גדולות, עריכות או חיבורי אינטרנט איטיים.

עקוב אחר השלבים שלהלן כדי לבדוק את סטטוס הסנכרון שלך ולסיים את הסנכרון בהצלחה.


מה קורה?

אם:

  • התמונות שלך לא מופיעות באתר או במכשירים אחרים.
  • אתה מקבל הודעת שגיאה או “אופס” בעת העברת או שיתוף תמונות.

זה כנראה אומר שהסנכרון במכשיר הנייד שלך עדיין לא הסתיים.

זמן הסנכרון תלוי ב:

  • מספר התמונות שצריך להעלות.
  • מספר העריכות או השינויים שבוצעו.
  • מהירות ויציבות חיבור האינטרנט שלך.

למה זה קורה?

כאשר אתה סורק, עורך או מארגן תמונות באפליקציה, השינויים הללו צריכים להסתנכרן לחשבון שלך. עד שהסנכרון יושלם, התמונות והעדכונים שלך עשויים לא להופיע במקומות אחרים.


מה עלי לעשות?

אנא בצע את השלבים הבאים:

  1. השאר את האפליקציה פתוחה במכשיר הנייד שבו סרקת או ערכת תמונות.
  2. ודא שהמכשיר מחובר לרשת Wi-Fi יציבה.
  3. המתן עד שהסנכרון יסתיים.
  4. רק לאחר שהסנכרון הושלם, היכנס לחשבון שלך באתר או במכשירים אחרים.

איך אדע מתי הסנכרון הושלם?

  • בזמן שהסנכרון מתבצע, תראה אינדיקציה “מסנכרן” במסך הראשי של האפליקציה.
  • כאשר הודעת “מסנכרן” נעלמת, התהליך הושלם.

לאחר שהסנכרון יסתיים, התמונות והעריכות שלך אמורות להופיע בכל המכשירים.