Back to FAQs
עברית

שיתוף תמונות עם קישור (דף שיתוף)

בעת שיתוף אלבום שלם או יותר מ-5 תמונות, האפליקציה מעלה את התמונות שנבחרו לדף אינטרנט פרטי עם קישור ייחודי במקום לשלוח אותן כקובץ, מכיוון שאוספים גדולים עלולים לחרוג ממגבלות גודל הקובץ.

כל מי שתשתף איתו את הקישור יכול לפתוח אותו בדפדפן שלו (בכל מכשיר) כדי להציג את התמונות, יחד עם כל תיאורים, מיקומים, תאריכים ושמות שהוספת. רק אנשים עם הקישור יכולים לגשת לדף.

הקישור נשאר פעיל לזמן מוגבל כדי לעזור להגן על הפרטיות שלך. ב-iOS, חברים יכולים לנהל או למחוק את הקישורים שהם יוצרים.


איך לשתף תמונות עם קישור:

שיתוף תמונות נבחרות או אלבום שלם

  1. פתח את האפליקציה ועבור לאלבום המכיל את התמונות שברצונך לשתף.
  2. הקש על שיתוף ובחר את התמונות שברצונך לשתף. כדי לבחור את כל התמונות באלבום, הקש על העיגול בפינה הימנית העליונה.
  3. הקש על שיתוף תמונות נבחרות.
    • iOS: הקש על יצירת קישור כדי לאשר.
  4. בחר כיצד ברצונך לשתף את הקישור (אימייל, הודעות, או אפליקציה זמינה אחרת).

הערה: אם תבחר 5 תמונות או פחות, האפליקציה תשלח אותן כקבצי תמונות במקום ליצור קישור שיתוף.


שיתוף אלבומים מרובים (iOS)

  1. מהמסך הראשי, הקש על סמל שיתוף (השני משמאל למטה) ובחר שיתוף עם קישור.
  2. הקש על יצירת קישור חדש.
  3. בחר את האלבומים שברצונך לכלול. ניתן גם להקיש על החץ ליד אלבום כדי לבחור תמונות ספציפיות בתוכו.
  4. הקש על שיתוף אלבום, ואז הקש על יצירת קישור.
  5. בחר את שיטת השיתוף המועדפת עליך (אימייל, הודעות, או אפליקציה זמינה אחרת).
  6. כל הקישורים שתצור יופיעו במסך זה, שם תוכל להציג, לשתף מחדש או למחוק אותם מאוחר יותר. קישורים נשארים פעילים כל עוד יש לך מינוי פוטומיין.

שיתוף אלבומים מרובים (Android)

  1. מהמסך הראשי, הקש על סמל חיפוש בפינה הימנית העליונה כדי להציג תמונות מכל האלבומים.
  2. בחר את התמונות שברצונך לשתף.
  3. הקש על שיתוף תמונות נבחרות.
  4. בחר את שיטת השיתוף המועדפת עליך (אימייל, הודעות, או אפליקציה זמינה אחרת).