Ja. Hvis du bruger den seneste version af Photomyne og eksporterer dine billeder til Google Fotos, forbliver forsiden og bagsiden af hvert billede forbundet.
Hvad sker der, hvis jeg vælger "Gem med detaljer"?
Når du vælger Gem med detaljer, gemmes dit billede i et Polaroid-stil format, der inkluderer:
- Noter
- Datoer
- Placeringer
- Andre detaljer, du har tilføjet
Albumtitlen gemmes også i billedets metadata.
Hvorfor viser Google Fotos mine billeder anderledes?
Når dine billeder er eksporteret, styrer Google Fotos, hvordan de vises og organiseres. Det betyder, at rækkefølgen, grupperingen eller udseendet af dine billeder kan variere, og dette er uden for Photomyne's kontrol.
Hvad hvis mine billeder ikke vises i den forventede rækkefølge?
Billederne og deres oplysninger eksporteres stadig korrekt, men Google Fotos kan vælge en anden måde at organisere eller vise dem på.