Photomyne üyeliğinizi iptal etmek, hesabınızı ücretsiz sürüme döndürür; bu sürüm sınırlı yedekleme, paylaşım ve erişim özellikleri içerir.
İptal edilen üyelikler hakkında önemli ayrıntılar için aşağıdaki genel bakışa bakın.
Üyeliğiniz sona erdikten sonra nelerin değiştiğini görün
-
Otomatik fotoğraf yedeklemesi yok
Fotoğraflarınız artık Photomyne'ın bulutuna yedeklenmeyecektir. Cihazınıza bir şey olursa, fotoğraflarınız başka bir yere kaydedilmediği sürece kaybolabilir. -
Diğer cihazlardan veya web'den erişim yok
Fotoğraf kütüphanenize başka bir cihazdan veya Photomyne web sitesi üzerinden erişemeyeceksiniz. -
Kaydetme ve paylaşma sınırlamaları
Fotoğrafları cihazınıza kaydetme veya paylaşma yeteneği kısıtlanabilir. -
Geliştirme araçları sınırlı hale gelir
Bazı fotoğraf geliştirme araçlarını kullanmak için reklam izlemeniz gerekebilir. -
Ek erişim istemleri
Belirli özellikleri kullanmaya devam etmeden önce ara sıra erişim kodu girmeniz ve kısa bir süre beklemeniz istenebilir.
Bilmekte Fayda Var
İptal ettiğinizde fotoğraflarınız otomatik olarak silinmez. Ancak, aktif bir üyelik olmadan, dışa aktarma, paylaşma veya yedekleme gibi bazı özellikler sınırlı olabilir.
İpucu
Photomyne, farklı fiyat ve sürelerde (aylık, yıllık veya tek seferlik) üyelik planları sunar.
Maliyet veya kullanım nedeniyle iptal etmeyi düşünüyorsanız, başka bir planın ihtiyaçlarınıza daha uygun olup olmadığını kontrol etmeye değer olabilir.
Mevcut planları uygulamada Profil → Yükselt bölümüne giderek inceleyebilirsiniz.