At skifte enheder betyder ikke, at dine minder bliver efterladt. Dine scannede albummer kan synkroniseres på tværs af telefoner, tablets og computere.
Følg guiden herunder for at få adgang til dine fotos fra enhver enhed.
1. På en anden telefon eller tablet
- Installer appen Photo Scan af Photomyne på din nye enhed (telefon eller iPad).
-
Åbn den og log på ved hjælp af den samme metode, som du oprindeligt brugte:
- Dit Apple ID
- Google-konto
- Din e-mail-adresse
- Dit telefonnummer
-
Hvis du ikke kan huske din adgangskode (når du bruger e-mail-login):
- Indtast din e-mail, tryk på pilen, og vælg derefter Log ind uden adgangskode.
- Du vil modtage en 6-cifret kode via e-mail — indtast den for at logge på.
2. På din computer (skrivebord eller bærbar)
Tre forskellige måder at logge på din computer:
-
På din computer skal du gå til
Photomyne.com
eller direkte til login-siden:
portal.photomyne.com.
- Sørg for, at den relevante app er valgt.
- Log på med din e-mail eller den login-metode, du brugte i appen: Apple ID / Google / Telefon.
-
Hvis du allerede er i appen på din telefon:
- Tryk på knappen Del (iOS) eller Computer (Android).
-
To muligheder:
- Indtast din e-mail → du vil modtage et adgangslink i din indbakke.
- Tryk på "Tæt på din computer nu?" for at scanne QR-koden på webstedet, og din konto vil automatisk blive indlæst på dit skrivebord.
-
Når du er logget på online, vil dine albummer og fotos blive synkroniseret.
- Bemærk: For at undgå synkroniseringsproblemer skal du lukke Photomyne-appen på din mobile enhed, før du redigerer online.
- Rediger eller scan ikke fotos på mere end én enhed ad gangen — afslut på den ene, og skift derefter enhed.