Back to FAQs
Dansk

Hvordan kan jeg overføre min bruger til Foto Scan af Photomyne?

Photomyne tilbyder en række apps, men Photo Scan by Photomyne er vores alt-i-én-app til scanning, organisering og bevaring af dine minder. Den inkluderer flere scanningsmuligheder, fotostyringsværktøjer og onlineadgang via Photomyne-webstedet.

Hvis du bruger en anden Photomyne-app (Slide Scan, FilmBox eller Colorize), kan du overføre din konto til Photo Scan by Photomyne for at få adgang til alle disse funktioner.

Sådan overfører du

  1. Tryk på ikonet med de 3 streger øverst til venstre på hovedskærmen for at åbne sidemenuen.
  2. Tryk på Opgrader.
  3. Tryk på:
    • Installer Photomyne, hvis den ikke er installeret endnu.
    • Overfør til Photomyne, hvis appen allerede er installeret.

Din konto, inklusive dine fotos og medlemskab (hvis du har et), vil blive overført til Photo Scan by Photomyne.

Efter overførslen vil den app, du i øjeblikket bruger, blive deaktiveret for at holde al din aktivitet i én app og forhindre, at data bliver overskrevet mellem apps.

Hvad du får, når du overfører til Photo Scan by Photomyne

  • Få adgang til din konto online på photomyne.com
  • Scan forskellige typer medier, herunder printede fotos, dias, filmnegativer og mere
  • Organiser dine scanninger i albummer
  • Tilføj detaljer til fotos og albummer
  • Søg i din fotosamling
  • Gendan fotos ved hjælp af AI-kreditter
  • Del hele fotosamlinger ved hjælp af et delingslink

* Dette er relevant for iOS-appbrugere.