Published 20 באוקטובר 2026
מהי הדרך הטובה ביותר לשמור ולשתף תמונות סרוקות?
הדרך הטובה ביותר לשמור ולשתף תמונות סרוקות תלויה במה שאתם רוצים לעשות איתן. עם Photomyne, אתם יכולים לשתף תמונות בודדות כקובצי תמונה, ליצור קישור פרטי לקבוצות גדולות יותר של תמונות, לשמור תמונות למכשיר שלכם, לייצא זיכרונות ל-Google Photos, או להוריד את האוסף שלכם למחשב לגיבוי מקומי.
סריקת התמונות הישנות שלכם היא רק חלק מהסיפור. ברגע שזיכרונות המשפחה שלכם יעברו דיגיטציה, סביר להניח שתרצו לשתף אותם עם קרובי משפחה, לשמור עותקים נוספים, או להוסיף אותם לספריית התמונות שבה אתם כבר משתמשים מדי יום.
הנה כמה מהדרכים השונות שבהן תוכלו לשמור ולשתף תמונות שסרקתם עם Photomyne.
1. שתפו תמונות בודדות עם בני משפחה וחברים
אם אתם רוצים לשלוח רק כמה תמונות מועדפות, תוכלו לשתף אותן ישירות מאפליקציית Photomyne.
כשמשתפים עד 5 תמונות, Photomyne משתפת אותן כקובצי תמונה. זה הופך את זה לנוח כשאתם פשוט רוצים לשלוח כמה זיכרונות דרך אימייל, הודעות, או אפליקציית שיתוף אחרת המותקנת במכשיר שלכם.
אפשרות זו עובדת היטב במיוחד כשאתם רוצים:
- לשלוח כמה תמונות ישנות לבן משפחה
- לשתף זיכרון מועדף בהודעה
- לפרסם או להשתמש בתמונות סרוקות בודדות במקומות אחרים
2. שתפו אוספים גדולים יותר באמצעות קישור פרטי
אם אתם רוצים לשתף אלבום שלם או אוסף גדול יותר, אינכם צריכים לשלוח כל תמונה בנפרד.
כשמשתפים אלבום שלם או יותר מ-5 תמונות, Photomyne יכולה ליצור דף שיתוף פרטי עם קישור ייחודי. במקום לקבל קבוצה גדולה של קבצים נפרדים, בני משפחה וחברים יכולים לפתוח את הקישור בדפדפן בטלפון, בטאבלט או במחשב שלהם.
דף השיתוף יכול להציג את התמונות יחד עם מידע שהוספתם להן, כולל:
- תיאורים
- מיקומים
- תאריכים
- שמות
זה שימושי במיוחד עבור אוספים משפחתיים מכיוון שההקשר שהוספתם לתמונות שלכם יכול להישאר מחובר לזיכרונות שאתם משתפים.
רק אנשים שיש להם את הקישור הייחודי יכולים לגשת לדף השיתוף. קישורי שיתוף נשארים פעילים לזמן מוגבל כדי לסייע בהגנה על פרטיותכם. ב-iOS, חברי Photomyne יכולים גם לנהל או למחוק קישורים שיצרו.
3. שמרו תמונות סרוקות למכשיר שלכם
אתם יכולים גם לשמור תמונות סרוקות ישירות למכשיר שלכם, מה שנותן לכם עותקים מחוץ לאפליקציית Photomyne.
זה יכול להיות שימושי כשאתם רוצים לשמור תמונות מועדפות בספריית התמונות הרגילה שלכם או להשתמש בהן במקומות אחרים - למשל, לשלוח אותן בהודעות, לפרסם אותן במדיה חברתית, או להשתמש בהן בפרויקט תמונות אחר.
עבור תמונות שאליהן הוספתם מידע נוסף, Photomyne מספקת גם אפשרויות לשמירת תמונות יחד עם הפרטים שלהן.
4. ייצאו תמונות סרוקות ל-Google Photos
אם Google Photos היא כבר המקום שבו אתם שומרים ומעיינים באוסף התמונות הדיגיטלי שלכם, תוכלו גם לייצא זיכרונות סרוקים מ-Photomyne ל-Google Photos.
זה יכול לעזור להביא תמונות משפחתיות ישנות יותר לאותה ספרייה כמו התמונות שאתם מצלמים היום, מה שהופך עשרות שנים של זיכרונות לקלים יותר לביקור חוזר במקום מוכר אחד.
בהתאם לאפשרות הייצוא שתבחרו, Photomyne יכולה גם לעזור לשמר פרטים שהוספתם לזיכרונות הסרוקים שלכם בעת שמירתם ל-Google Photos.
5. הורידו את אוסף התמונות שלכם למחשב
עבור ארכיונים גדולים יותר, ייתכן שתרצו גם לשמור עותק מקומי של אוסף התמונות הסרוקות שלכם במחשב.
באמצעות אתר האינטרנט השולחני של Photomyne, תוכלו להוריד את התמונות שלכם לאחסון מקומי. זה יכול להיות מועיל במיוחד אם אתם עובדים על ארכיון משפחתי גדול או פשוט רוצים עותק נוסף של האוסף שלכם מאוחסן מחוץ לטלפון שלכם.
כאשר זמין, מידע נוסף המחובר לזיכרונות שלכם - כגון שמות, תאריכים, הערות, וגב התמונות - יכול גם להיכלל באוסף שהורדתם.
אפשרות הורדה זו זמינה דרך אתר האינטרנט השולחני.
באיזו שיטת שיתוף תמונות כדאי לכם להשתמש?
| מה אתם רוצים לעשות | אפשרות מומלצת |
|---|---|
| שלחו במהירות כמה תמונות | שתפו עד 5 תמונות כקובצי תמונה |
| שתפו אלבום או אוסף גדול | צרו קישור לדף שיתוף פרטי |
| שמרו עותקים במכשיר שלכם | שמרו תמונות ישירות למכשיר שלכם |
| הוסיפו סריקות לספריית התמונות היומיומית שלכם | ייצאו ל-Google Photos |
| צרו גיבוי מקומי של אוסף גדול | הורידו את האוסף שלכם מאתר האינטרנט השולחני |
שאלות נפוצות על שמירה ושיתוף של תמונות סרוקות
האם אני יכול לשתף תמונות Photomyne עם מישהו שאין לו את האפליקציה?
כן. כשאתם יוצרים דף שיתוף של Photomyne, כל מי שיש לו את הקישור הייחודי יכול לפתוח אותו בדפדפן אינטרנט במכשיר שלו. הם לא צריכים את אפליקציית Photomyne כדי לצפות בתמונות המשותפות.
האם אני יכול לשתף אלבום Photomyne שלם?
כן. כשמשתפים אלבום שלם או יותר מ-5 תמונות, Photomyne יכולה ליצור דף אינטרנט פרטי עם קישור ייחודי שתוכלו לשלוח לבני משפחה וחברים.
איזה מידע מופיע כשאני משתף תמונות עם קישור?
דף שיתוף של Photomyne יכול להציג את התמונות שלכם יחד עם תיאורים, מיקומים, תאריכים ושמות שהוספתם, ובכך לסייע בשמירה על הקשר חשוב סביב התמונות.
האם קישורי שיתוף תמונות של Photomyne פרטיים?
דפי שיתוף משתמשים בקישור פרטי ייחודי, ורק אנשים שיש להם את הקישור הזה יכולים לגשת לדף. קישורים נשארים פעילים לזמן מוגבל כדי לסייע בהגנה על פרטיותכם.
האם אני יכול לשמור את תמונות Photomyne שלי מחוץ לאפליקציה?
כן. אתם יכולים לשמור תמונות למכשיר שלכם, לייצא אותן לשירותי תמונות נתמכים כמו Google Photos, או להוריד את האוסף שלכם מאתר האינטרנט השולחני של Photomyne, בהתאם לאופן שבו אתם רוצים לאחסן ולהשתמש בתמונות שלכם.
מהי הדרך הטובה ביותר לשתף מאות תמונות משפחתיות סרוקות?
עבור אוסף גדול, דף שיתוף פרטי נוח יותר לעיתים קרובות מאשר שליחת קובצי תמונה בודדים. הוא מאפשר לבני משפחה וחברים לצפות בקבוצה גדולה יותר של תמונות באמצעות קישור יחיד, תוך כדי ראיית הפרטים שהוספתם לזיכרונות.
שמרו על זיכרונותיכם הסרוקים קלים להנאה
אין דרך נכונה אחת לשמור או לשתף את התמונות הסרוקות שלכם. אתם עשויים לשלוח כמה מועדפות ישירות למשפחה, ליצור דף שיתוף לאלבום שלם, לשמור עותקים במחשב שלכם, ולהוסיף זיכרונות אחרים ל-Google Photos.
מה שחשוב הוא שברגע שהתמונות הישנות הללו עוברות דיגיטציה, הן לא צריכות להישאר חבויות. הן יכולות להפוך לחלק מאוסף התמונות היומיומי שלכם, להיות משותפות עם האנשים החשובים, ולהישאר נגישות לשנים רבות.
יש לכם קופסאות ואלבומים של תמונות שמחכים לדיגיטציה? התחילו עם Photomyne וגלו דרך קלה יותר לסרוק, לשמור, לשתף ולשמר את זיכרונותיכם.